Introductie

Holtkamp Horeca Patisserie

Holtkamp Horeca is de ambachtelijke patissier van Amsterdam. Wij leveren onze patisserie aan horeca, groothandel en bedrijven. Dit doen wij in heel Nederland. In Amsterdam en omstreken leveren wij onze patisserie rechtstreeks, door middel van onze eigen bestelservice. Maar heeft u een horeca gelegenheid buiten Amsterdam? Ook dan kunt u de Holtkamp Horeca producten serveren aan uw gasten. Wilt u onze producten op uw menukaart? Bel ons voor de mogelijkheden: 020 – 229 45 26.

Ons assortiment

In onze moderne patisserie maakt ons team een mooi assortiment klassieke patisserie van nu. Dit alles doen wij wel volgens ambachtelijke receptuur. Traditie vinden wij belangrijk, maar vooruitgang eveneens. En daarom passen wij waar mogelijk nieuwe productiemiddelen toe om ons te helpen.  Daarbij is het van heel groot belang dat de vernieuwing de kwaliteit van onze producten wel ten goede komt. Daarom zijn wij elke dag, met behoud van traditie, op zoek naar de verfijning van smaak en kwaliteit van onze producten.

Patissier Nico Meijles

Sinds 1969 is Patisserie Holtkamp Amsterdam gevestigd aan de Vijzelgracht. Cees en Petra Holtkamp namen de winkel van de familie de Nie over. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf gesplitst. Waardoor de horeca tak vanaf toen los kwam te staan van de winkel, om deze klanten beter te bedienen. Onder leiding van patissier Nico Meijles maakt het team van Holtkamp Horeca elke dag klassiekers steeds een beetje lekkerder.

Van Banket tot Croquet

Onze producten

Holtkamp Horeca patisserie ook verkrijgbaar voor de horeca

Verfijnd, hoog op smaak, klassiek van nu. Dat zijn de kenmerken van onze producten. Hieronder treft u per productgroep onze producten aan. Heeft u onze producten gezien? En benieuwd naar de smaakbeleving? Wij komen graag langs, zodat u de Holtkamp Horeca producten zelf kunt proeven.

Waar koop je Holtkamp Horeca patisserie in Amsterdam?

Is uw horeca gelegenheid of bedrijf gevestigd in Amsterdam? Of in een straal van 25 km om Amsterdam heen? Holtkamp Horeca levert 5 dagen per week van maandag t/m vrijdag via koel- vriestransport. Bel voor meer informatie 020 – 229 45 26.

Waar koop je Holtkamp Horeca patisserie in Nederland?

Holtkamp Horeca heeft een distributie netwerk met landelijke dekking. Wij werken samen met gerenommeerde partners. Wilt u kennismaken met onze producten? Bel on 020 – 2294526 of stuur een email. Wij gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Bonbons en Chocolade

Bonbons en Chocolade

Componenten

Componenten

Taarten

Taarten

Eberhardjes

Eberhardjes

Specials

Specials

Glutenvrij

Glutenvrij

Een
klassiek
assortiment
van nu

Patisserie van Holtkamp horeca is voor vele momenten. Of dit nu voor een feestelijk moment is of als tussendoortje. Het puur genieten van het goede leven. Hieronder geven wij u een kijkje in de keuken tijdens het maken van de klassieke appeltaart.

 

Bonbons en Chocolade

 

Componenten

 

Taarten

Taarten van Holtkamp zijn uniek in hun smaak.

De taarten zijn standaard gesneden in 12 taartpunten en voorzien van een Holtkamp rondel. Het snijden van taarten in 14 punten is mogelijk. Ons assortiment:

– appeltaart

– champagne-frambozen taart

– cheesecake

– hazelnoot carameltaart

– chipolata taart

– chocolade taart

– citroen merenque taart

– bannofee taart

– frambozentaart

– koninklijke Sachtertaart

– prinsessen taart

– carrot cake

Elke maand hebben wij een maandtaart. Dit kan een taart uit ons assortiment zijn of speciaal voor die maand in productie genomen. Taarten van de maand buiten het assortiment om zijn:

– Advocaat taart

– Sabayon taart

– Schwarzwalder amarenen

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij informeren u over welke taart, de taart van de maand is. 

 

Eberhardjes

 

Specials

In ons assortiment hebben wij ook het een aantal patisserie specialiteiten opgenomen. U kunt een keuze maken uit het volgende assortiment:

– eclairs:  in de smaken citroen, frambozen, chocolade, vanille en salty karamel

– bacarons; een luxueuze grote bokkekpoot in de smaken abrikoos, frambozen

– macarons: 12 smaakvarianten per verpakking

Wilt u meer informatie over deze producten? Bel ons: 020 – 229 45 26 of stuur ons een email.

 

Glutenvrij