Introductie

Holtkamp Horeca Patisserie voor de Horeca

Holtkamp Horeca is de ambachtelijke patissier van Amsterdam. Onze patisserie leveren wij aan horeca, groothandel en bedrijven.  In Amsterdam en omstreken. Sinds 1969 bestaat het merk Holtkamp. Cees Holtkamp legde de mooie basis voor het klassieke assortiment van nu. Zijn ambitie is onze ambitie. Elke dag klassiekers steeds een beetje lekkerder maken. Holtkamp Horeca heeft een gevarieerd assortiment. Bel ons voor de mogelijkheden: 020 – 229 45 26. Bent u een consument? Bezoek dan de site van de winkel aan de Vijzelgracht.

Holtkamp Horeca het totale assortiment

In onze moderne patisserie maakt ons team een mooi assortiment klassieke patisserie producten. Alles volgens ambachtelijke receptuur. Traditie vinden wij belangrijk, vooruitgang eveneens. Daar waar nieuwe productiemiddelen ons helpen en de kwaliteit van onze producten ten goede komt, passen wij die toe. Ons team zoekt elke dag, met behoud van traditie, naar de verfijning van smaak en kwaliteit van onze producten. Onze horeca gebak en gebakjes, taarten, taartpunten, koekjes, longueurs en hartige hapjes zijn gemaakt van de mooiste ingrediënten van de beste leveranciers.

Holtkamp Horeca patissier Nico Meijles

Sinds 1969 is Patisserie Holtkamp Amsterdam gevestigd aan de Vijzelgracht. Cees en Petra Holtkamp namen de winkel van de familie de Nie over. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf gesplitst. Nico Meijles is verantwoordelijk voor Holtkamp Horeca patisserie & croquetten. Hotkamp Horeca verkoopt de authentieke patisserie & croquetten aan horeca, groothandel en bedrijven. De winkel aan de Vijzelgracht is van Angela.

Van Banket tot Croquet

Onze producten

Holtkamp Horeca patisserie ook verkrijgbaar voor de horeca

Verfijnd, hoog op smaak, klassiek van nu. Dat zijn de kenmerken van onze producten. Hieronder treft u per productgroep onze producten aan. Heeft u onze producten gezien? En benieuwd naar de smaakbeleving? Wij komen graag langs, zodat u de Holtkamp Horeca producten zelf kunt proeven.

Waar koop je Holtkamp Horeca gebak in Amsterdam?

Is uw horeca gelegenheid of bedrijf gevestigd in Amsterdam? Of in een straal van 15 km om Amsterdam heen? Wij leveren in deze regio onze patisserie rechtstreeks. Onze chauffeurs bezorgen  6 dagen per week, via ons eigen koeltransport. Bel voor meer informatie 020 – 229 45 26.

Waar koop je Holtkamp Horeca patisserie in Nederland?

Patisserie is een kwetsbaar product. Holtkamp Horeca patisserie producten zijn na productie nog 48 uur optimaal. Bent u elders in het land gevestigd en wilt u toch kennismaken met onze producten? Bel ons 020 – 229 45 26 of stuur een email. Wij gaan graag in gesprek om te mogelijkheden te bespreken.

Taarten

Taarten

Dessert taartjes

Dessert taartjes

Koekjes zoet

Koekjes zoet

Stukswerk zoet

Stukswerk zoet

Taarten maatwerk

Taarten maatwerk

Een
klassiek
assortiment
van nu

Patisserie van Holtkamp horeca is voor vele momenten. Of dit nu voor een feestelijk moment is of als tussendoortje. Het puur genieten van het goede leven. Hieronder geven wij u een kijkje in de keuken tijdens het maken van de klassieke appeltaart.

 

Taarten

Taarten van Holtkamp zijn uniek in hun smaak.

De taarten zijn standaard gesneden in 12 taartpunten en voorzien van een Holtkamp rondel. Het snijden van taarten in 14 punten is mogelijk. Ons assortiment:

– appeltaart

– champagne-frambozen taart

– cheesecake

– hazelnoot carameltaart

– chipolata taart

– chocolade taart

– citroen merenque taart

– bannofee taart

– frambozentaart

– koninklijke Sachtertaart

– prinsessen taart

– carrot cake

Elke maand hebben wij een maandtaart. Dit kan een taart uit ons assortiment zijn of speciaal voor die maand in productie genomen. Taarten van de maand buiten het assortiment om zijn:

– Advocaat taart

– Sabayon taart

– Schwarzwalder amarenen

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wij informeren u over welke taart, de taart van de maand is. 

 

Dessert taartjes

Voor bij het dessert hebben wij de volgende taarten:

– mango passie

– citroen merenque

– chocolade

– hazelnoot caramel

– framboos

Afhankelijk van het seizoen hebben wij in ons assortiment eveneens de volgende dessert taarten:

– aardbei tartelette

– champagne tartelette

Wij leveren deze taarten naar wens gesneden of ongesneden. U garneert naar wens deze longueurs af.

 

Koekjes zoet

Een beetje vergeten in onze nieuwe tijd, maar het blijft een heerlijke traktatie. In ons assortiment voeren wij 18 verschillende zoete koekjes. Leverbaar per kg per soort of gemend. Stuur ons een email en wij nemen contact met u op wat de mogelijkheden zijn.

 

Stukswerk zoet

In ons assortiment hebben wij ook het een aantal patisserie specialiteiten opgenomen. U kunt een keuze maken uit het volgende assortiment:

– eclairs:  in de smaken citroen, frambozen, chocolade, vanille en salty karamel

– bacarons; een luxueuze grote bokkekpoot in de smaken abrikoos, frambozen

– macarons: 12 smaakvarianten per verpakking

Wilt u meer informatie over deze producten? Bel ons: 020 – 229 45 26 of stuur ons een email.

 

Taarten maatwerk

Taarten maatwerk? Bent u op zoek naar een speciale taart voor een speciale gelegenheid van een gast of medewerker? Een bruiloft, verjaardag of een andere viering? Op verzoek leveren wij deze speciale taarten. Er zijn vele mogelijkheden. Neem contact met ons op en wij laten u voorbeelden zien. Tel: 020 – 229 45 26