tips voor de chef
croquetterie

Home / Serveersuggesties / Croquetterie / Tips

Tips!

Zo serveert u de perfecte Holtkamp Horeca croquet, mini croquet of bitterballen.


Voor de beste smaakbeleving bereidt u de Holtkamp Horeca (mini) croquetten en bitterballen als volgt: Verhit de olie tot de juiste temperatuur. Gebruik bij voorkeur arachideolie. Zorg dat de producten voldoende ondergedompeld en los van elkaar liggen.


Voor het juist frituren van alle producten geldt:

- Maak de keuze volledig bevoren of volledig ontdooid bakken.

- In een normale frituurpan maximaal 10 bitterballen, 8 mini croquetten of 6 croquetten tegelijk bakken.

- De aangegeven baktijden niet overschrijden.

BAKADVIEZEN

BAKADVIEZEN

Croquetten kunnen alleen in de frituur gebakken worden.

Zorg dat de croquetten voldoende onder de olie liggen. Bak niet teveel tegelijk.

tip

Bak niet teveel producten tegelijk!

croquetten
mini croquetten
bitterballen

Baktijden

Baktijden

- MINI CROQUETTEN EN BITTERBALLEN

Ontdooid ± 3 min 175°C

Bevroren ± 5 min 175°C

- CROQUETTEN

Ontdooid ± 5 min 180°C

Bevroren ± 8 min 175°C

tip

Promoot uw menu met smakelijke beelden van onze producten

croquetten
mini croquetten
bitterballen

verrijk uw menu met smakelijke beelden en tekst suggesties


Vraag hier beeld- en tekstmateriaal aan

INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE? 

Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.