tips voor de chef
patisserie

Home / Serveersuggesties / Patisserie / Tips

Laat je inspireren!

Een klassiek assortiment van nu


Dagelijks wordt – met veel aandacht en liefde voor smaak – patisserie geproduceerd met de beste ingrediënten. In onze moderne patisserie maakt ons team een mooi assortiment klassieke patisserie van nu. Dit alles doen wij volgens ambachtelijke receptuur, verfijnd en hoog op smaak.

Patisserie

Patisserie

Ieder seizoen een andere taart

Speel in op de seizoenen en introduceer seizoensgebonden patisserie om interesse te wekken en klanten steeds iets nieuws te bieden. Presenteer bijvoorbeeld een heerlijke fruitige spiegeltaart in het voorjaar en in de zomer. De stroopwafel- en chocoladetaarten zijn heerlijk voor in het najaar. 

tip

Vanaf het moment van ontdooien, zijn de taarten nog 48 uur houdbaar

Ontdooi de taart gekoeld,
zodat het haar structuur
zo lang mogelijk optimaal
behoudt

Patisserie

Patisserie

Componenten

Proeverijen. Presenteer u gasten eens een verrassend proeverijtje in plaats van het gebruikelijke horecakoekje. Verleid klanten op deze manier tot een bestelling of aankoop bij een volgend bezoek.

tip

Holtkamp Horeca kiest voor Halal gecertificeerde gelatine, dat maakt onze producten voor iedereen toegankelijk.

Onze taarten zijn
voorgesneden in
losse punten

verrijk uw menu met smakelijke beelden en tekst suggesties


Vraag hier beeld- en tekstmateriaal aan

INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE? 

Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.