Home / Over ons / Holtkamp Horeca / Het team

Ontmoet het team van holtkamp horeca

Nico Meijles
Nico Meijles
Eigenaar Holtkamp Horeca

Nico Meijles, trotse oprichter van Holtkamp Horeca. Bekwame en ervaren patissier met een passie voor het creëren van heerlijke patisserie voor de horeca en een bijzondere liefde voor het maken van croquetten en bitterballen. Toegewijd om de horecagast de beste patisserie beleving te geven die de zintuigen prikkelen en klanten keer op keer verleiden. Vakmanschap en innovatie drijft hem om Holtkamp Horeca producten steeds een beetje beter te maken.

Dick Van Oosten
Dick Van Oosten
Operationeel directeur

Sinds zijn aantreden in april heeft Dick van Oosten met vastberadenheid en vakmanschap de rol van operationeel directeur op zich genomen bij Holtkamp Horeca. Met een bewezen trackrecord in het verbeteren van bedrijfsprocessen, brengt Dick een schat aan ervaring met zich mee. Zijn toewijding aan operationele efficiëntie brengt ons naast gestroomlijnde workflows ook een verbeterde algehele prestatie van het hele Holtkamp Horeca team. Dick past dan ook heel goed in onze cultuur van optimalisatie en continue verbetering.

Marc de Visser
Marc de Visser
Commercieel directeur

Marc de Visser, commercieel directeur met passie voor hoogwaardige service en culinaire innovatie. Foodservice specialist, 30 jaar ervaring. Is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de samenwerking van Holtkamp Horeca en haar klanten steeds een stukje beter te maken.

Nick Maijenburg
Nick Maijenburg
Accountmanager

Nick Maijenburg, een enthousiaste salesman met veel ervaring in aquisitie en relatiemanagement. Altijd gek op nieuwe uitdagingen. Nick is een gedreven en zeer betrokken accountmanager die zijn klanten altijd op de eerste plek zet.

David Hoogeboom
David Hoogeboom
Directeur HR en inkoop

Dave Hoogeboom is sleutelfiguur van het eerste uur in de Holtkamp Horeca-familie, waar hij nu de rol van directeur inkoop en HR vervult. Vanuit zijn lange staat van dienst speelt hij een cruciale rol bij inkoopprocessen en het vormgeven van het human resources beleid. Dave zorgt er bij Holtkamp Horeca voor dat de professionele bedrijfsvoering steeds een stukje beter wordt.

Wil jij ons team komen versterken?

Serveersuggesties
Over Ons
Geschiedenis

INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE? 

Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.