Home / Over ons / Holtkamp Horeca / Holtkamp Horeca

Over Holtkamp Horeca

Holtkamp Horeca is het kwaliteitsmerk voor haute frituur en patisserie. Wij leveren onze producten aan horeca, groothandel en bedrijven. We kunnen onze producten distribueren in Nederland & België (en eventueel ook buiten deze regio). Wilt u meer informatie en onze producten op uw menukaart? Bel ons dan voor de mogelijkheden: +31(0) 20 – 229 45 26 of mail ons op verkoop@holtkamphoreca.nl.


Ons assortiment

In onze moderne bakkerij maakt ons team haute frituur producten en een mooi assortiment klassieke patisserie van nu. Dit alles doen wij volgens ambachtelijke receptuur. Met onze producten levert u bijzondere kwaliteit in uw horecabedrijf. 


Traditie vinden wij belangrijk, vooruitgang eveneens. En daarom passen wij waar mogelijk nieuwe productiemiddelen toe. Daarbij is het van groot belang dat de vernieuwing wel de kwaliteit van onze producten ten goede komt. Daarom zijn wij elke dag, met behoud van traditie, op zoek naar verfijning van smaak en kwaliteit van onze producten.


Patissier Nico Meijles

Holtkamp Horeca is gevestigd in Amsterdam. Onder leiding van Nico Meijles worden de Holtkamp Horeca producten gemaakt. De eerste Holtkamp producten werden door Cees en Petra Holtkamp ontwikkeld. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf gesplitst. Nico is verantwoordelijk voor de afzet van Holtkamp Horeca producten aan de horeca, groothandel en bedrijven. Angela runt de winkel aan de Vijzelgracht.

Wil jij ons team komen versterken?

Serveersuggesties
Onze Producten
geschiedenis

INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE? 

Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.