Deze bitterbal van kreeft verdient een plekje op uw lunchkaart of bittergarnituur plateau. De mooie salpicon onderscheidt zich in kleur en door een fijne subtiele smaak.
Aan de basis ragout zijn ingrediënten als cognac, verse knoflook en basilicum toegevoegd.
Een royale kreeftvulling van 22% en het brosse korstje geven deze de authentieke Holtkamp Horeca bitterbal een fijne smaak.
Baktips
Ook deze Holtkamp Horeca bitterbal heeft het flinterdunne krokante brosse korstje van broodkruim. Lees onze baktips voor het beste resultaat!
Menusuggestie
Serveert u dit product? Wij geven u graag een tekstsuggestie voor op de kaart:
De kreeft bitterballen van Holtkamp Horeca onderscheiden zich door de fijne smaak van kreeft, cognac en verse kruiden. Ook hier ontbreekt het krokante korstje niet.
INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE?
Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.