Eberhardjes horeca

Home / Onze producten / Patisserie / Specials / Eberhardjes Horeca

Eberhardjes Horeca

Amsterdam heeft sinds 5 mei 2018 een eigen koekje: het Eberhardje. Het Amsterdamse Eberhardje is vernoemd naar oud-burgemeester Eberhard van der Laan. Het koekje staat, net als hij, voor verbinding tussen de inwoners en bezoekers van Amsterdam en voor de liefde voor onze mooie hoofdstad.


Toen Nico Meijles, eigenaar van Holtkamp Horeca, over het idee van de Eberhardjes hoorde, besloot hij te helpen om dit koekje voor Amsterdam mogelijk te maken. Tot op de dag van vandaag helpt Holtkamp Horeca de stichting om samen met ondernemers in Amsterdam laagdrempelig goed te doen, door het Eberhardje in de horeca te serveren. 


Ben je klant van Holtkamp Horeca? Dan is het mogelijk om ook de Eberhardjes voor de consument te bestellen. Door met steeds meer ondernemers de Eberhardjes in Amsterdam te serveren of te verkopen, creëren we gezamenlijk een duurzame inkomstenstroom voor de stad. 


Lees meer op de website van de Eberhardjes

Artikelnummer 440007

Artikelinformatie

Verpakkingseenheid 3 x 750 gram in afsluitbaren dozen

Ca. 320 stuks

7 gram per koekje

 

Productspecificaties


Ook verkrijgbaar

Eberhardjes consument

Bekijk hier alle specials


Holtkamp Horeca patisserie is exclusief verkrijgbaar voor de horeca. 

Neem contact met ons op voor de verkoopadressen

INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE? 

Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.