Geschiedenis

Home / Over ons / Holtkamp Horeca / Geschiedenis

Ruim 50 jaar tradities en vernieuwing

Holtkamp Horeca & Patissier Nico Meijles

Sinds 1969 is Patisserie Holtkamp Amsterdam gevestigd aan de Vijzelgracht. Cees en Petra Holtkamp namen in dat jaar de winkel van de familie de Nie over. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp de patisserie over. Het bedrijf werd in 2015 gesplitst en de gespecialiseerde horeca tak werd opgericht. Sindsdien maakt Holtkamp Horeca, onder de bevlogen leiding van Nico Meijles, elke dag haar beroemde patisserie en croquetten klassiekers steeds een beetje lekkerder.

Holtkamp Horeca Patisserie & Croquetten


Dagelijks wordt – met veel aandacht en liefde voor smaak – patisserie geproduceerd met de beste ingrediënten. In onze moderne patisserie maakt ons team een mooi assortiment klassieke patisserie van nu. Dit alles doen wij volgens ambachtelijke receptuur, verfijnd en hoog op smaak.


In onze moderne croquettenkeuken maken wij met vakmanschap en aandacht onze producten met gebruik van de beste ingrediënten. De karakteristieke brosse korst en de rijke, glanzende salpicon maken de originele Amsterdamse Holtkamp Horeca croquetten & bitterballen sinds 1969 tot een publiekslieveling.

INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE? 

Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.