HOLTKAMP HORECA
Kwaliteit volgens
het boekje

Home / Onze producten

Croquetterie

Holtkamp Horeca produceert en levert sinds 1969 (mini) croquetten en bitterballen. Dagelijks wordt – met veel aandacht en liefde voor smaak – ragout gekookt van de beste ingrediënten. In onze moderne croquettenkeuken in Amsterdam bereiden we onze producten op authentieke wijze. We nemen daarvoor de tijd, een echt goede croquet maak je in drie dagen. De bouillon laten we een dag trekken om alle smaken tot zijn recht te laten komen. Van de sterke bouillon maken we de salpicon - de vulling -,  deze moet een dag afkoelen zodat we de dag erna onze croquetten kunnen rollen. Die worden voorzien van een speciaal door Holtkamp Horeca zelf gebakken broodkruim dat zorgt voor het bekende flinterdunne en brosse krokante korstje. 


En garde
voor de kracht
van het ambacht

patisserie

In onze moderne patisserie maakt ons team een mooi assortiment klassieke patisserie van nu. Dit doen wij volgens ambachtelijke receptuur. Traditie vinden wij belangrijk, vooruitgang eveneens. Daarom passen wij waar mogelijk nieuwe productiemethoden toe om onze producten nog lekkerder te maken.

INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE? 

Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.