Introductie

Croquetten & Bitterballen

Croquetten (kroketten) en bitterballen van Holtkamp worden geproduceerd en geleverd door Holtkamp Horeca. Sinds 1969 maken wij de kalfs croquet. De basis van onze croquetten (kroketten) en bitterballen is hetzelfde gebleven, de smaak steeds verfijnd. Op verzoek van cafe Luxembourg ontwikkelde wij de garnalencroquette (garnalenkroketten). Van de ene smaak kwam de andere. Dankzij Cees Holtkamp,de grondlegger, van de basissmaak en de goede adviezen van mensen als (wijlen) journalist Johannes van Dam, topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees kunnen wij de Holtkamp croquetten en bitterballen aanbieden.

 

 

 

 

 

Croquetten keuken

In Amsterdam staat onze moderne croquetten keuken, volledig volgens EG normering ingericht. Elke dag maakt ons team o.l.v. Nico Meijles met veel aandacht en liefde voor kwaliteit en smaak een gevarieerd assortiment Holtkamp croquetten en Holtkamp bitterballen. Onze garnalencroquette is landelijk bekend. Onze andere producten, zoals de kalfscroquette, oude kaas croquette, black angus croquet, kreeft croquet, peking eend croquet en zwezerik truffel producten doen qua smaakbeleving niet onder. De traditionele en mooi ingrediënten van onze producten zijn van de beste en mooiste kwaliteit.

 

Holtkamp Geschiedenis

Holtkamp Horeca is gevestigd in Amsterdam. Onder leiding van Nico Meijles worden de Holtkamp croquetten (kroketten) en bitterballen gemaakt. De eerste Holtkamp croquetten en Holtkamp bitterballen werden door Cees en Petra Holtkamp ontwikkeld. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf op klant-niveau gesplitst. Nico is verantwoordelijk voor de afzet van Holtkamp producten aan de Horeca, groothandel en bedrijven. De patisserie & chocolaterie aan de Vijzelgracht voor de consument word gerund door Angela.

Van Croquette tot Banket

Onze producten

Holtkamp assortiment

Hieronder vindt u per productgroep specifieke informatie over onze croquetten en bitterballen. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op 020 – 229 45 26 of stuur een mail. Wij maken graag een afspraak en laten u tijdens het bezoek onze Holtkamp (mini) croquetten en bitterballen assortiment proeven.

Bitterballen & Croquetten waar te koop?

De Holtkamp croquetten en Holtkamp bitterballen zijn in heel Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde groothandels. Benieuwd naar een groothandel bij u in de buurt? Bel ons voor uw dichtstbijzijnde vestiging. Tel: 020 – 229 45 26. In België zijn de Holtkamp croquetten en Holtkamp bitterballen ook verkrijgbaar.

Holtkamp croquetten kopen in Amsterdam

Holtkamp Patisserie en croquetten kopen? Bent u gevestigd in Amsterdam of in een straal van 15 km om Amsterdam heen? Dan leveren wij, in overleg, in deze regio rechtstreeks. Onze chauffeurs bezorgen 6 dagen per week, via koel-, vriestransport. Bel ons voor meer informatie 020 – 229 45 26.

Croquette

Croquette

Mini Croquetten

Mini Croquetten

Bitterballen

Bitterballen

De ultieme
smaakbeleving
kent geen
concessie

Voor de beste smaakbeleving laat u de Holtkamp croquetten en Holtkamp bitterballen langzaam in de koeling ontdooien. Verhit de olie tot de juiste temperatuur. Zorg dat de producten voldoende ondergedompeld liggen en los van elkaar. Gebruik bij voorkeur arachide-olie. De juiste bereidingsadviezen leest u op het inlegvel dat u in de doos vindt. Heeft u vragen over het bakken van onze producten? Mail ons.

 

 

Croquette

In ons assortiment hebben wij de volgende croquetten:
– kalfscroquet 18 st. per doos – 85 gr. p/st.
– garnalencroquet 21 st. per doos  – 75 gr. p/st.
– oude kaas croquet 17 st. per doos – 80 gr. p/st.
– black Angus rund croquet 18 st. per doos – 75 gr. p/st.
De Holtkamp croquet wordt gemaakt van de mooiste en beste ingrediënten. Vers vlees, schaal- en schelpdieren, groenten, zuivel, kruiden, specerijen en bloem.

 

Mini Croquetten

Mini croquetten serveert u tijdens verschillende eetmomenten. Als garnituur bij een gerecht of als snack op een borrelplateau of tapasplank. Verpakt per doos 28 st. van 40 gr. per stuk.  Het gehele jaar hebben wij de volgende mini-croquetten in het assortiment:
– mini kalf
– mini black angus rundvlees
– mini garnaal
– mini iberico
– mini oude kaas
– mini kreeft
In de herfst en de winter is ook de mini herten croquet leverbaar.

 

Bitterballen

De Holtkamp bitterballen. Verpakt per doos 42 stuks van 30 gram per stuk. Een heerlijke bitterbal voor bij de borrel. Wij hebben de volgende smaakvarianten in ons assortiment:
– bitterbal kalf
– bitterbal black angus rundvlees
– bitterbal garnaal
– bitterbal kreeft
– bitterbal oude kaas
– bitterbal zwezerik truffel
In de herfst en de winter leveren wij ook de herten bitterbal.