Introductie

Croquetten & Bitterballen

De befaamde Holtkamp croquetten en bitterballen worden geproduceerd, ontwikkeld en elke dag met aandacht en vak liefde geproduceerd door Holtkamp Horeca. Wij maken sinds 1969 de kalfscroquet. De basis receptuur van onze producten is hetzelfde gebleven, de smaak steeds verfijnd. Op verzoek van café Luxembourg ontwikkelde wij de garnalencroquet (garnalenkroketten). Van de ene smaak kwam de andere. Dankzij Cees Holtkamp,de grondlegger,  en de goede adviezen van mensen als (wijlen) journalist Johannes van Dam, (wijlen) topkok John Halvemaan en likeurstoker Cees van Wees kunnen wij de Holtkamp Horeca producten aanbieden.

 

 

 

 

 

Croquettenkeuken

In Amsterdam staat onze moderne croquettenkeuken, volledig volgens EG normering ingericht. Elke dag maakt ons team o.l.v. Nico Meijles, met veel aandacht en liefde voor kwaliteit en smaak een gevarieerd assortiment Holtkamp Horeca croquetten en bitterballen. Onze garnalencroquet is landelijk bekend. Onze andere producten, zoals de kalfs-, black angus rund, draadjes rund, oude kaas-, scharrelkip, groente mediterraans, kreeft, hert en  en gerookte zalm producten doen qua smaakbeleving niet onder. De traditionele en mooi ingrediënten van onze producten zijn van de beste en mooiste kwaliteit.

 

Holtkamp Horeca Historie

Holtkamp Horeca is gevestigd in Amsterdam. Onder leiding van Nico Meijles worden de Holtkamp Horeca producten gemaakt. De eerste Holtkamp producten werden door Cees en Petra Holtkamp ontwikkeld. In 2002 namen Nico Meijles en Angela Holtkamp het bedrijf over. In 2015 werd het bedrijf gesplitst. Nico is verantwoordelijk voor de afzet van Holtkamp Horeca producten aan de horeca, groothandel en bedrijven. Angela runt de winkel aan de Vijzelgracht.

Van Croquet tot Banket

Onze producten

Holtkamp Horeca het complete assortiment

Hieronder vindt u per productgroep specifieke informatie over onze croquetten en bitterballen. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op 020 – 229 45 26 of stuur een mail. Wij maken graag een afspraak en laten u tijdens het bezoek onze Holtkamp Horeca (mini) croquetten en bitterballen assortiment proeven.

Bitterballen & Croquetten waar te koop?

De Holtkamp Horeca producten zijn in heel Nederland verkrijgbaar bij geselecteerde groothandels. Benieuwd naar een groothandel bij u in de buurt? Bel ons voor uw dichtstbijzijnde vestiging. Tel: 020 – 229 45 26. In België zijn de Holtkamp Horeca croquetten en bitterballen ook verkrijgbaar.

Holtkamp Horeca croquetten kopen in Amsterdam

Holtkamp Horeca patisserie en croquetten kopen? Bent u gevestigd in Amsterdam of in een straal van 25 km om Amsterdam heen? Dan leveren wij u – in overleg – 5 dagen per week van maandag t/m vrijdag via koel- vriestransport. Bel ons voor meer informatie 020 -2294526

Croquetten

Croquetten

Mini Croquetten

Mini Croquetten

Bitterballen

Bitterballen

De ultieme
smaakbeleving
kent geen
concessie

Voor de beste smaakbeleving laat u de Holtkamp Horeca (mini) croquetten en bitterballen langzaam in de koeling ontdooien. Verhit de olie tot de juiste temperatuur. Gebruik bij voorkeur arachide-olie. Zorg dat de producten voldoende ondergedompeld liggen en los van elkaar. Bereidingsadviezen:

Ontdooid:

Bevroren:

Heeft u vragen over het bakken van onze producten? Mail ons.

 

 

Croquetten

In ons assortiment hebben wij de volgende croquetten:
– kalfscroquet 18 st. per doos – 85 gr. p/st.

– black Angus rund croquet 18 st. per doos – 75 gr. p/st.

– draadjes rund croquet 18 st. per doos – 85 gr. p/st.

– garnalencroquet 21 st. per doos  – 75 gr. p/st.

– oude kaas croquet 17 st. per doos – 80 gr. p/st.

– scharrelkip croquet 18 st. per doos – 85 gr. p/st.

– groente mediterrans croquet 18 st. per doos – 75 gr. p/st.

De Holtkamp Horeca croquet wordt gemaakt van de mooiste en beste ingrediënten. Vers vlees, schaal- en schelpdieren, groenten, zuivel, kruiden, specerijen en bloem.

 

Mini Croquetten

Mini croquetten serveert u tijdens verschillende eetmomenten. Als garnituur bij een gerecht of als snack op een borrelplateau of tapasplank. Verpakt per doos 28 st. van 40 gr. per stuk.  Het gehele jaar hebben wij de volgende mini-croquetten in het assortiment:
– mini kalf
– mini black angus rundvlees
– mini garnaal
– mini iberico
– mini oude kaas
– mini kreeft
In de herfst en de winter is ook de mini herten croquet leverbaar.

 

Bitterballen

De Holtkamp bitterballen. Verpakt per doos 42 stuks van 30 gram per stuk. Een heerlijke bitterbal voor bij de borrel. Wij hebben de volgende smaakvarianten in ons assortiment:
– bitterbal kalf
– bitterbal black angus rundvlees
– bitterbal garnaal
– bitterbal kreeft
– bitterbal oude kaas
– bitterbal zwezerik truffel
In de herfst en de winter leveren wij ook de herten bitterbal.