De gastronomische wereld verandert snel. Als chef heeft u elke dag weer veel uitdagingen. Een groot probleem is het tekort aan koks en dat zorgt ervoor dat er vaak geen tijd is voor een goede mise en place. Als chef staat u voor de taak om slimme culinaire oplossingen te vinden, om toch op tijd smaakvolle gerechten te serveren. Gerechten met veel smaak, kwaliteit en authenticiteit, waarmee ook een goede marge gehaald kan worden. Holtkamp Horeca introduceerde op de Horecava 2020 de citroen meringue dessert component.
Deze nieuwe variant op de klassieke Holtkamp Horeca citroen taart is nu verkrijgbaar als dessert component. Op een koekbodem met frangipane is een luchtige citroen bavaroise aangebracht. Afgemaakt met een reliëf van geschroeid Italiaans meringue schuim. Deze desserts worden ambachtelijk bereid, volgens traditionele receptuur om vervolgens als chef uw eigen signature aan het dessert mee te geven.
Holtkamp Horeca levert deze dessert componenten ongesneden. U kunt naar eigen inzicht de portionering bepalen, passend bij de creativiteit van u als chef.
Wilt u toch liever deze componenten gesneden geleverd krijgen? Wij kunnen deze componenten snijden in blokjes van 4cm x 4cm of 8cm x 3cm.
Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.
Alternatief: