Chocolade dessert component

Chocolade dessert component

De horeca wereld verandert snel. Als chef heeft u elke dag weer veel uitdagingen. Een groot probleem is het tekort aan koks en dat zorgt ervoor dat er vaak geen tijd is voor een goede mise en place. Als chef heeft u de taak om slimme ingrediënten oplossingen te vinden. Zo kunt u toch op tijd smaakvolle gerechten serveren aan uw gasten. Gerechten met veel smaak en kwaliteit. Waarmee ook een goede marge gehaald kan worden. Holtkamp Horeca introduceerde op de Horecava 2020 de chocolade dessert component.

 

Deze nieuwe variant op de klassieke Holtkamp Horeca chocolade taart is nu verkrijgbaar als dessert component. Dit dessert is gemaakt van een krokante koekbodem en chocolade biscuit met daarop een luchtige chocolade bavaroise. Overgoten met pure canache en afgespoten met pure chocolade. Dit dessert wordt ambachtelijk bereid, volgens traditionele receptuur om vervolgens als chef uw eigen handtekening aan het dessert mee te geven.

 

Holtkamp Horeca levert deze dessert componenten ongesneden. U kunt naar eigen inzicht de portionering bepalen, passend bij de creativiteit van u als chef.

 

Wilt u toch liever deze componenten gesneden geleverd krijgen? Wij kunnen deze componenten snijden in blokjes van 4cm x 4cm of 8cm x 3cm.

 

Artikelnummer
Artikelinformatie
  • 24 cm x 24 cm
  • ca 1360 gram
  • ongesneden geleverd
  • gesneden geleverd in 4cm x 4cm of 8cm x 3cm

 

dessert-componenten-snij-mogelijkheden

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 

Alternatief:

Citroen meringue dessert component

dessert-component-citroen-meringue

 

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Dessert componenten