Cheesecake dessert component

Cheesecake dessert component

De gastronomische wereld verandert snel. Als chef heeft u elke dag weer veel uitdagingen. Een groot probleem is het tekort aan koks en dat zorgt ervoor dat er vaak geen tijd is voor een goede mise en place. Als chef staat u voor de taak om slimme culinaire oplossingen te vinden, om toch op tijd smaakvolle gerechten te serveren. Gerechten met veel smaak, kwaliteit en authenticiteit, waarmee ook een goede marge gehaald kan worden. Holtkamp Horeca introduceert op de Horecava 2020 de cheesecake dessert component.

 

Deze nieuwe variant op de klassieke Holtkamp Horeca cheesecake is nu verkrijgbaar als dessert component. Dit dessert heeft een boterkoek kruimelbodem met een smeuïge vulling van Deense roomkaas. Afgemaakt met een cassis- en aalbessengelei. Dit dessert wordt ambachtelijk bereid, volgens traditionele receptuur om vervolgens als chef uw eigen signature aan het dessert mee te geven.

 

Holtkamp Horeca levert deze dessert componenten ongesneden, U kunt naar eigen inzicht de portionering bepalen, passend bij de creativiteit van u als chef.

 

Wilt u toch liever deze componenten gesneden geleverd krijgen? Wij kunnen deze componenten snijden in blokjes van 4cm x 4cm of 8cm x 3cm.

 

Artikelnummer
Artikelinformatie
  • 24 cm x 24 cm
  • ca 1500 gewicht
  • ongesneden geleverd
  • gesneden geleverd in 4cm x 4cm of 8cm x 3cm

 

dessert-componenten-snij-mogelijkheden

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 

Alternatief:

Chocolade dessert component

chocolade-dessert-component-holtkamp-horeca

 

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Dessert componenten