De Holtkamp Horeca Kalfscroquet is al ruim 50 jaar een klassieker.
In 1969 maakte Cees Holtkamp voor het eerst de Holtkamp kalfscroquet. Het werd een echte banketbakkerskroket. Kort en dik, met blokjes kalfsvlees, verse ingrediënten en een krokant korstje van broodkruim.
Ook deze Holtkamp Horeca croquet heeft het flinterdunne krokante brosse korstje van broodkruim. Lees onze baktips voor het beste resultaat!
Menusuggestie
Serveert u dit product? Wij geven u graag een tekstsuggestie voor op de kaart:
Deze smaakvariant is de klassieker in het Holtkamp Horeca assortiment. De romige salpicon is rijk gevuld met garnituur. Elk Holtkamp Horeca kalfsproduct bevat 32% kalfsvlees. Het flinterdunne krokante en brosse korstje van broodkruim is ook bij deze (mini) croquet/bitterbal een van de onderscheidende kenmerken van de Holtkamp Horeca receptuur.
INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE?
Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.