Dessert, high tea of zoet buffet. Maak het culinair met Holtkamp Horeca!
Dagelijks maakt het Holtkamp Horeca team onder leiding van Nico Meijles met veel aandacht en liefde voor smaak de Holtkamp Horeca patisserie. De smaak van onze producten vraagt om culinaire smaakcombinaties. Op deze pagina inspireren wij u met nieuwe serveersuggesties.
Dessert
Citroen Meringue 8x3 cm
Een bodem van amandelspijs. Daarop een frisse, luchtige citroenbavaroise. Gedecoreerd met licht geschroeide Italiaanse meringue.
Gegarneerd met affilla cress, munt, witte chocolaatjes en frambozen.
Tip
Onze componenten zijn ideaal om te gebruiken als dessert
taarten componenten vegan specials
Dessert
Cheesecake 4x4 cm
Boterkoek kruimelbodem met een smeuige vulling van Deense roomkaas. Afgemaakt met een spiegel van cassis- en aalbessengelei en poedersuiker.
Gegarneerd met chocolade, rood fruit en een quenelle chocolademousse.
Tip
Promoot je menu met smakelijke beelden van onze producten
taarten componenten vegan specials
Dessert
Chocolade 8 x 3 cm
Een bodem van krokante feuilletine en chocolade biscuit. Vulling van chocoladebavaroise overgoten met pure ganache. Afgespoten met pure chocolade.
Gegarneerd met chocolade, rood fruit en een quenelle van witte chocolademousse.
Dessert
Cheesecake 8 x 3
Boterkoek kruimelbodem met een smeuige vulling van Deense roomkaas. Afgemaakt met een spiegel van cassis- en aalbessengelei en poedersuiker.
Gegarneerd met extra veel vers fruit en eetbare bloemen.
Dessert
Cirtoen meringue 4 x 4 cm
Een bodem van amandelspijs. Daarop een frisse, luchtige citroenbavaroise. Gedecoreerd met licht geschroeide Italiaanse meringue.
Gegarneerd met chocolade, rood fruit en een quenelle van witte chocolademousse.
verrijk uw menu met smakelijke beelden en tekst suggesties
Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.