Lunch, borrelmoment of voor- en hoofdgerecht. Maak het culinair met Holtkamp Horeca!
Dagelijks maakt het Holtkamp Horeca team onder leiding van Nico Meijles met veel aandacht en liefde voor smaak de Holtkamp Horeca (mini) croquetten en bitterballen. De smaak van onze producten vraagt om culinaire smaakcombinaties. Op deze pagina inspireren wij u met nieuwe serveersuggesties.
Lunchgerecht
Kalfscroquet met bruin brood
Een topping van piccalilly roomkaas met daarop gebakken suikersla, ingelegde groenten, gepofte tomaat, Parmezaanse kaas en rode ui.
Tataki van tonijn, ansjovis kaas crème, kappertjes, zoetzure gele uitjes, ingelegde radijs en oude balsamico
Gegarneerd gangnam tops, sea fennel, kervel en eetbare viooltjes.
Tip
Promoot uw menu met smakelijke beelden van onze producten
croquetten mini croquetten bitterballen
Lunchgerecht
Croquet groente mediterraans
Carpaccio van gegrilde paprika, Pico de gallo, geraspte parmezaanse kaas, ingelegde radijs en een crème van groene kruiden.
Gegarneerd met borage cress sea fennel, affilla cress en gangnam tops.
Lunchgerecht
Croquet draadjesvlees rund
Bruin brood. Remoulade van knolselderij, Parmezaanse kaas, pijnboompitten, gekonfijte shiitake en gemarineerde bundelzwammetjes.
Gegarneerd met rucola sla, zoetzure rode ui, affilla cress en oude balsamico.
Lunchgerecht
Mini croquet garnaal
Carpaccio van verschillende kleuren tomaatjes. Salade van courgette en ingelegde bleekselderij, zoetzure ui en Noordzee garnaaltjes. Crème van verschillende groene kruiden.
Gegarneerd met sea fennel, gangnam tops en eetbare viooltjes.
verrijk uw menu met smakelijke beelden en tekst suggesties
Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.