Red velvet component

Op een malse red velvet cake is een luchtige roomkaas crème aangebracht en gegarneerd met poedersuiker. Onze componenten worden op ambachtelijke wijze bereid. Volgens onze traditionele receptuur maken wij dit component. Zo kunt u uw eigen signature aan het gerecht meegeven.

Holtkamp Horeca levert deze componenten:

  • gesneden         4 x   4 cm
  • gesneden         8 x   3 cm

 

Door het red velvet component van Holtkamp Horeca heeft u een goede basis voor uw nagerecht. Om indruk op uw gasten te maken, geeft u uw eigen handtekening. Als inspiratie hebben wij verschillende serveersuggesties met onze componenten voor u gemaakt. Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar de pagina componenten 

Artikelnummer
Gesneden 4 x 4 cm; art.nr. 223521
Gesneden 8 x 3 cm; art.nr. 223522
Artikelinformatie
  • 24 cm x 24 cm
  • ca 1400 gram
  • De componenten leveren wij gesneden in blokjes van 4cm x 4cm of 8cm x 3cm.

componenten-snij-mogelijkheden

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 

Meer informatie:

Red Velvet 4x4cm 36 stuks

Red Velvet 8x3cm 24 stuks

 

Alternatief:

Cheesecake component

cheesecake-component-holtkamp-horeca

 

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Componenten