Ontmoet het team van holtkamp horeca
Nico Meijles, trotse oprichter van Holtkamp Horeca. Bekwame en ervaren patissier met een passie voor het creëren van heerlijke patisserie voor de horeca en een bijzondere liefde voor het maken van croquetten en bitterballen. Toegewijd om de horecagast de beste patisserie beleving te geven die de zintuigen prikkelen en klanten keer op keer verleiden. Vakmanschap en innovatie drijft hem om Holtkamp Horeca producten steeds een beetje beter te maken.
Sinds zijn aantreden in april heeft Dick van Oosten met vastberadenheid en vakmanschap de rol van operationeel directeur op zich genomen bij Holtkamp Horeca. Met een bewezen trackrecord in het verbeteren van bedrijfsprocessen, brengt Dick een schat aan ervaring met zich mee. Zijn toewijding aan operationele efficiëntie brengt ons naast gestroomlijnde workflows ook een verbeterde algehele prestatie van het hele Holtkamp Horeca team. Dick past dan ook heel goed in onze cultuur van optimalisatie en continue verbetering.
Marc de Visser, commercieel directeur met passie voor hoogwaardige service en culinaire innovatie. Foodservice specialist, 30 jaar ervaring. Is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de samenwerking van Holtkamp Horeca en haar klanten steeds een stukje beter te maken.
Nick Maijenburg, een enthousiaste salesman met veel ervaring in aquisitie en relatiemanagement. Altijd gek op nieuwe uitdagingen. Nick is een gedreven en zeer betrokken accountmanager die zijn klanten altijd op de eerste plek zet.
Dave Hoogeboom is sleutelfiguur van het eerste uur in de Holtkamp Horeca-familie, waar hij nu de rol van directeur inkoop en HR vervult. Vanuit zijn lange staat van dienst speelt hij een cruciale rol bij inkoopprocessen en het vormgeven van het human resources beleid. Dave zorgt er bij Holtkamp Horeca voor dat de professionele bedrijfsvoering steeds een stukje beter wordt.
Als hoofd van de commerciële binnendienst is Ina de spil van de operationele activiteiten binnen het verkoopteam. Met haar leiderschap en expertise stuurt ze het binnendienst team aan dat verantwoordelijk is voor het onderhouden van klantrelaties, marketing-uitingen, het afhandelen van bestellingen, en het bieden van ondersteuning aan het buitendienstteam. Daarnaast zijn het optimaliseren van processen en het waarborgen van een uitmuntende klantenservice speerpunten binnen de afdeling.
Niels streeft er elke dag weer naar om niet alleen heerlijke patisserie te maken, maar een onvergetelijke ervaring te bieden aan al onze klanten. Ingrediënten worden met zorg gekozen, iedere taart gaat door de handen van een van onze patissiers, dat is terug te zien in het eindresultaat. Zo maakt ons team, onder leiding van Niels en Robin, samen elke dag weer een mooi assortiment klassieke patisserie van nu.
Behalve met productontwikkeling houdt Robin zich ook bezig met het managen van de productie. Hij staat aan het roer van een team gedreven patissiers. Het is zijn ambitie om steeds te blijven innoveren en gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen om zo te komen tot recepturen die hoog op smaak zijn en constant kwaliteit te leveren.
Plezier in het werk staat voorop, dat is vanzelfsprekend. Als assistent productiemanager zorgt Sami voor het reilen en zeilen in de croquetten keuken waar alles draait om het perfectioneren van het productieproces. Het team van de keuken streeft ernaar de ultieme croquetten ervaring te bieden, waarbij ze de grenzen van smaak en textuur verkennen, en nieuwe smaakcombinaties gecreëerd worden.
Als assistent productiemanager van het culinaire bolwerk van de croquetten keuken, streeft Danny er naar om elke dag alleen perfecte croquetten te produceren. Met een toegewijd team wordt er dagelijks gewerkt aan dit ambachtelijke proces waarbij alleen gebruik gemaakt wordt van de beste ingrediënten, van mals vlees tot verse kruiden en specerijen.
Wil jij ons team komen versterken?
INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE?
Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.