Krokante koekbodem met een laagje luchtig amandelspijs. De taart is gevuld met appels, rozijnen, krenten en een snufje kaneel. Afgemaakt met kruimeldeeg.
seizoenstip
Serveer de appeltaart warm, direct uit de oven, tijdens koude herfstdagen. Het warme aroma en de knapperige kruimellaag zullen heerlijk samengaan met een bolletje vanille-ijs of een toefje verse slagroom.
Voor de zomermaanden kun je de appeltaart serveren met een verfrissend accent, zoals een bolletje citroenijs of een schepje verse Griekse yoghurt. Dit geeft een lichte en frisse twist aan het traditionele recept.
Menusuggestie
Serveert u dit product? Wij geven u graag een tekstsuggestie voor op de kaart:
De basis is een krokante koekbodem met een laagje luchtig amandelspijs. De taart is gevuld met appels, rozijnen, krenten en een snufje kaneel. Afgemaakt met kruimeldeeg.
INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE?
Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.