Deze Aardbei Romanoff taart bestaat uit een amandelspijsbodem met een laagje chocolade ganache. Bovenop deze heerlijke bodem ligt een luchtige aardbeienbavaroise met een kick van tabasco. Gedecoreerd met meringueschuim en pistachenootjes.
Seizoenstip
Tijdens het aardbeienseizoen wordt een taartpunt in uw restaurant of café extra feestelijk door deze te serveren met een verse aardbei bovenop iedere punt.
Menusuggestie
Serveert u dit product? Wij geven u graag een tekstsuggestie voor op de kaart:
De basis is een koekbodem gevuld met frangipane. Daarop een luchtige aardbeien bavaroise met een kick van tabasco. Gedecoreerd met luchtige meringueschuim en pistachenootjes.
INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE?
Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.