Dessert citroen meringue

Citroen meringue dessert de klassieker uit ons assortiment. Omdat deze smaakvariant zacht van smaak en heerlijk fris is, hebben wij deze aan ons assortiment dessert componenten toegevoegd. Als u ons kent, dan weet u dat dit de klassieker uit ons taarten assortiment is. De citroen meringue taart. Hoop op smaak en klassiek van nu. Omdat wij patissiers zijn en geen chef, hebben wij samen met een collega van u ter inspiratie, nagerechten bedacht. U vindt hieronder onze suggestie.

 

Samenstelling citroen meringue dessert:

Als basis hebben wij een blokje van 3×8 cm gebruikt. Als garnering is een pistache van sponge cake gebruikt. En als decoratie mini sfera caramel, little lemon en drop fine dark. De volgende cress soorten acila, limon en apple blossem cress geven net even dat extraatje aan dit nagerecht.

 

U kunt bij ons deze dessert componenten in 1 stuk van 24x24cm bestellen. Maar ook gesneden in 4x4cm en 3x8cm. Benieuwd naar onze dessert componenten? Vraag onze patisserie smaakbox aan.

 

Heeft u al desserts van Holtkamp Horeca op uw menukaart staan? Wij zijn nieuwsgierig hoe uw gerecht eruit ziet.  Wilt u deze met ons delen? Zet het gerecht op instagram met #HoltkampHorecaCulinair en uw gerecht verschijnt in de Holtkamp Horeca Culinair galerij.

 

Terug naar Dessert suggesties

Artikelnummer
Artikelinformatie
  • basis product 24 cm x 24 cm
  • ca 1670 gewicht
  • ongesneden geleverd
  • portionering naar keuze

 

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 

Dessert component citroen meringue:

 

dessert-component-citroen-meringue

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Component combinatie