Chocolade
Component

Chocolade component

Een bodem van krokante feuilletine en chocolade biscuit. Vulling van chocoladebavaroise overgoten met pure ganache. Afgespoten met pure chocolade.

 

Patisserie desserts met een eigen signatuur

Chocolade en desserts zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een klassieker op iedere menukaart. Het chocolade component van Holtkamp is een goede match in ieder dessert: de uitgebalanceerde mousse is oneindig te combineren. 

Natuurlijk zijn deze ‘petit fours’ ook een prachtige verwennerij bij de koffie of thee, al dan niet verwerkt in een high tea of sweet buffet. 

2 Variaties

Artikelnummers

Gesneden 4 x 4 cm; art.nr. 221721

Gesneden 8 x 3 cm; art.nr. 221722



Artikelinformatie:

24 cm x 24 cm

ca 1300 gram

De componenten leveren wij gesneden in blokjes van 4 x 4 cm of 8 x 3 cm.



Meer productinformatie 4x4 cm

Meer productinformatie 8x3 cm 



Holtkamp Horeca patisserie is exclusief verkrijgbaar voor de horeca. 

Neem contact met ons op voor de verkoopadressen

INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE? 

Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.