Dessert chocolade

Een dessert met chocolade mag niet ontbreken op de menukaart. Daarom heeft Holtkamp Horeca in het assortiment dessert componenten de smaakvariant chocolade opgenomen. Om u te inspireren hebben wij enkele dessert suggesties gemaakt. Waaronder het volgende dessert.

 

Chocolade dessert suggestie:

Een dessert met als basis een chocolade component van Holtkamp Horeca. Een spongecake pistache met litte lemon. Drop fine dark, acila. En limon en apple blossem cress.

 

Natuurlijk kunt u ook uw eigen signatuur aan het nagerecht meegeven. Daar zijn wij nieuwsgierig naar! Heeft u een dessert met Holtkamp Horeca op uw menukaart? Wilt u dit gerecht met ons delen? Zet het gerecht op instagram met #HoltkampHorecaCulinair en uw gerecht verschijnt in de Holtkamp Horeca Culinair galerij.

 

Omdat wij vanuit de markt de vraag kregen of wij deze componenten ook gesneden aan kunnen leveren, is dat nu mogelijk. Niet alleen ongesneden, maar ook gesneden in blokjes van 4x4cm en 8x3cm leveren wij deze nagerechten.

 

Heeft u nog geen Holtkamp Horeca patisserie op uw menukaart? Kent u onze producten nog niet? Overtuig u zelf van onze hoog op smaak desserts, taarten en koekjes en vraag de smaakbox aan! Of bel naar 020 – 229 45 26.

Terug naar Dessert suggesties

Artikelnummer
Artikelinformatie
  • basis product 24 cm x 24 cm
  • ca 1360 gewicht
  • ongesneden geleverd
  • portionering naar keuze
  • gesneden in 4x4cm en 8x3cm

 

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 
Dessert component chocolade:

chocolade-dessert-component-holtkamp-horeca

 

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Component combinatie