Dessert cheesecake

Op deze pagina laten wij als voorbeeld een dessert suggestie zien met ons dessert cheesecake.  Omdat wij patissiers zijn en geen chefs, hebben wij samen met B’artiest Culinair deze dessert suggesties gemaakt. Laat u inspireren.

 

Cheesecake dessert suggestie:

Als basis een 8×3 cm gesneden cheesecake dessert stukje. Als garnering hebben wij fruit toegevoegd. Framboos, bramen en blauwe bessen. Een bolletje parfait van mokka. En gegarneerd met limon cress, jasmine blossom en een crumble van framboos yoghurt.

 

Wij leveren deze desserts ongesneden. Een component is 24x24cm. De reden is dat u dan zelf de portionering bepaalt. Wilt u deze componenten liever gesneden aangeleverd krijgen? Dat kan ook. Gesneden leveren wij deze dessert componenten in blokjes van 4x4cm en 3x8cm. Vanuit de markt hebben wij begrepen dat dit de juiste maatvoering voor een nagerecht is.

 

Heeft u een dessert component van Holtkamp Horeca op uw menukaart? Wij zijn nieuwsgierig naar uw dessert. Wilt u dit nagerecht met ons delen? Zet uw dessert op instagram. Typ hier  #HoltkampHorecaCulinair bij en uw gerecht verschijnt in de Holtkamp Horeca Culinair galerij.

 

Nog geen Holtkamp Horeca op uw menukaart? Maar wel nieuwsgierig naar onze patisserie producten? Vraag onze patisserie smaakbox aan.

 

Terug naar Dessert suggesties

Artikelnummer
Artikelinformatie
  • basis product 24 cm x 24 cm
  • ca 1500 gewicht
  • ongesneden geleverd
  • portionering naar keuze
  • gesneden geleverd 4x4cm en 3x8cm.

 

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 

Dessert component cheesecake:

cheesecake-dessert-holtkamp-horeca

 

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Component combinatie