Chocolade component

Chocolade component

De horeca wereld verandert snel. Als chef heeft u elke dag weer veel uitdagingen. Een groot probleem is het tekort aan koks en dat zorgt ervoor dat er vaak geen tijd is voor een goede mise en place. Als chef heeft u de taak om slimme ingrediënten oplossingen te vinden. Zo kunt u toch op tijd smaakvolle gerechten serveren aan uw gasten. Gerechten met veel smaak en kwaliteit. Waarmee ook een goede marge gehaald kan worden.

 

Deze nieuwe variant op de klassieke Holtkamp Horeca chocolade taart is nu verkrijgbaar als component. Dit component is gemaakt van een krokante feuilletine bodem en chocolade biscuit met daarop een luchtige chocolade bavaroise. Overgoten met pure canache en afgespoten met pure chocolade. Dit component wordt ambachtelijk bereid, volgens traditionele receptuur om vervolgens als chef uw eigen handtekening aan het component mee te geven.

 

Artikelnummer
Gesneden 4 x 4 cm; art.nr. 221721
Gesneden 8 x 3 cm; art.nr. 221722
Artikelinformatie
  • 24 cm x 24 cm
  • ca 1300 gram
  • De componenten leveren wij gesneden in blokjes van 4cm x 4cm of 8cm x 3cm.

 

componenten-snij-mogelijkheden

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 

Meer informatie:

Chocolade 4x4cm 36 stuks

Chocolade 8x3cm 24 stuks

 

Alternatief:

Citroen meringue component

component-citroen-meringue

 

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Componenten