Krokante koekbodem met een laagje luchtig amandelspijs. De taart is gevuld met appels, rozijnen, krenten en een snufje kaneel. Afgemaakt met kruimeldeeg.
seizoenstip
Serveert u dit product? Wij geven u graag een tekstsuggestie voor op de kaart:
De basis is een krokante koekbodem met een laagje luchtig amandelspijs. De taart is gevuld met appels, rozijnen, krenten en een snufje kaneel. Afgemaakt met kruimeldeeg.
Menusuggestie
Serveert u dit product? Wij geven u graag een tekstsuggestie voor op de kaart:
De basis is een krokante koekbodem met een laagje luchtig amandelspijs. De taart is gevuld met appels, rozijnen, krenten en een snufje kaneel. Afgemaakt met kruimeldeeg.
INTERESSE IN EEN VOORPROEFJE?
Wilt u uw horeca gasten verwennen met onze patisserie of croquetterie maar eerst zelf de kracht van de kwaliteit van Holtkamp Horeca ervaren? Wij komen graag bij u langs voor een proeverij op locatie.