Red velvet dessert component

Red Velvet dessert component is nieuw in ons assortiment. Op de Horecava 2020 hebben wij de chocolade, citroen en cheesecake geïntroduceerd. Omdat dit zo succesvol was en er vraag vanuit de markt kwam, hebben wij ook de red velvet smaakvariant aan de desserts toegevoegd.

Op een malse red velvet cake is een luchtige roomkaas crème aangebracht en gegarneerd met poedersuiker. Onze dessert componenten worden op ambachtelijke wijze bereid. Volgens onze traditionele receptuur maken wij dit dessert. Zo kunt u uw eigen signature aan het gerecht meegeven.

Holtkamp Horeca levert deze componenten:

  • ongesneden    24 x 24 cm
  • gesneden         4 x   4 cm
  • gesneden         8 x   3 cm

 

Door het red velvet dessert component van Holtkamp Horeca heeft u een goede basis voor uw nagerecht. Om indruk op uw gasten te maken, geeft u uw eigen handtekening aan het dessert. Als inspiratie hebben wij verschillende serveersuggesties met onze desserts voor u gemaakt. Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar de pagina dessert-componenten 

Artikelnummer
Artikelinformatie
  • 24 cm x 24 cm
  • ca 1100 gram
  • ongesneden
  • gesneden geleverd in 4cm x 4cm of 8cm x 3cm

dessert-componenten-snij-mogelijkheden

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 

Alternatief:

Cheesecake dessert component

cheesecake-dessert-holtkamp-horeca

 

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Dessert componenten