Red Velvet dessert component is nieuw in ons assortiment. Op de Horecava 2020 hebben wij de chocolade, citroen en cheesecake geïntroduceerd. Omdat dit zo succesvol was en er vraag vanuit de markt kwam, hebben wij ook de red velvet smaakvariant aan de desserts toegevoegd.
Op een malse red velvet cake is een luchtige roomkaas crème aangebracht en gegarneerd met poedersuiker. Onze dessert componenten worden op ambachtelijke wijze bereid. Volgens onze traditionele receptuur maken wij dit dessert. Zo kunt u uw eigen signature aan het gerecht meegeven.
Holtkamp Horeca levert deze componenten:
Door het red velvet dessert component van Holtkamp Horeca heeft u een goede basis voor uw nagerecht. Om indruk op uw gasten te maken, geeft u uw eigen handtekening aan het dessert. Als inspiratie hebben wij verschillende serveersuggesties met onze desserts voor u gemaakt. Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar de pagina dessert-componenten
Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.
Alternatief: