Citroen meringue component

Citroen meringue component

De gastronomische wereld verandert snel. Als chef heeft u elke dag weer veel uitdagingen. Een groot probleem is het tekort aan koks en dat zorgt ervoor dat er vaak geen tijd is voor een goede mise en place. Als chef staat u voor de taak om slimme culinaire oplossingen te vinden, om toch op tijd smaakvolle gerechten te serveren. Gerechten met veel smaak, kwaliteit en authenticiteit, waarmee ook een goede marge gehaald kan worden.

 

Deze nieuwe variant op de klassieke Holtkamp Horeca citroen taart is nu verkrijgbaar als component. Op een koekbodem met frangipane is een luchtige citroen bavaroise aangebracht. Afgemaakt met een reliëf van geschroeid Italiaans meringue schuim. Deze componenten worden ambachtelijk bereid, volgens traditionele receptuur om vervolgens als chef uw eigen signature aan het component mee te geven.

Artikelnummer
Gesneden 4 x 4 cm; art.nr. 221921
Gesneden 8 x 3 cm; art.nr. 221922
Artikelinformatie
  • 24 cm x 24 cm
  • ca 1300 gram
  • De componenten leveren wij gesneden in blokjes van 4cm x 4cm of 8cm x 3cm.

 

componenten-snij-mogelijkheden

Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.

  • Amsterdam: levering vanaf € 65.–
  • Landelijk: neem contact met ons op over de leveringsvoorwaarden

 

Meer informatie:

Citroen Meringue 4x4cm 36 stuks

Citroen Meringue 8x3cm 24 stuks

 

Alternatief:

Red velvet dessert component

red-velvet-dessert-holtkamp-horeca

 

Klant worden?
Bel of stuur een email.

Email
Terug naar Componenten