De gastronomische wereld verandert snel. Als chef heeft u elke dag weer veel uitdagingen. Een groot probleem is het tekort aan koks en dat zorgt ervoor dat er vaak geen tijd is voor een goede mise en place. Als chef staat u voor de taak om slimme culinaire oplossingen te vinden, om toch op tijd smaakvolle gerechten te serveren. Gerechten met veel smaak, kwaliteit en authenticiteit, waarmee ook een goede marge gehaald kan worden.
Deze nieuwe variant op de klassieke Holtkamp Horeca citroen taart is nu verkrijgbaar als component. Op een koekbodem met frangipane is een luchtige citroen bavaroise aangebracht. Afgemaakt met een reliëf van geschroeid Italiaans meringue schuim. Deze componenten worden ambachtelijk bereid, volgens traditionele receptuur om vervolgens als chef uw eigen signature aan het component mee te geven.
Holtkamp Horeca levert aan horeca, groothandel en bedrijven.
Meer informatie:
Citroen Meringue 4x4cm 36 stuks
Citroen Meringue 8x3cm 24 stuks
Alternatief: