De directie van Foodbase heeft Holtkamp Horeca B.V. officieel gecertificeerd. Deze certificering toont aan dat wij voldoen aan de eisen van de Hygienecode voor de Brood- en Banketbakkerij. Deze certificering toont aan dat wij onze processen op het gebied van bereiden, verpakken en vervoeren continu beheersen en verbeteren.
Nico Meijles, directeur/eigenaar van Holtkamp Horeca:
“Dagelijks leveren wij aan vele horecagelegenheden en inkooporganisaties in Nederland en België onze patisserie producten en (mini) croquetten en bitterballen. Onze missie is om met het Holtkamp Horeca team elke dag weer met veel aandacht, passie en liefde onze producten steeds een beetje lekkerder te maken. Dat zit in ons DNA. Deze certificering laat zien dat wij voldoen aan de normen voor het beheersen van het leveren van een voedselveilig product”’
Benieuwd naar onze producten? U vindt ons assortiment patisserie en (mini) croquetten en bitterballen hier.